firemni-notebook-toshiba-portege-x20w-d-se-predstavuje
Novinka Firemní notebook Toshiba Portégé X20W-D se představuje

Firemní notebook Toshiba Portégé X20W-D se představuje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2017 09:00

Novinku charakterizují procesor Intel Core i7 sedmé generace a  zlatavé panty, které umožňují otočit displej o 360° a přeměnit tak notebook snadno v tablet.

Reklama

Přenosný počítač je opatřen 12,5palcovým IPS antireflexním displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů, který je pokryt sklem Gorilla Glass 4. O výkon se stará dvoujádrový procesor Intel Core i7-7500U s taktem 2,7 GHz, jenž má k dispozici 8 GB operační paměti a 500GB M.2 SSD. Mezi další hardwarové specifikace patří WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, jeden port USB 3.0, jeden port USB Type-C s podporou Thunderbolt a baterie, díky níž notebook na jedno nabití vydrží v provozu až patnáct hodin. 

Toshiba Portégé X20W-D svým majitelům nabídne také zabezpečení odpovídající profesionálním standardům. SecurePad s čtečkou otisků prstů a IR-kamera pro autentizaci obličeje s podporou Windows Hello a Intel Authenticate ochrání důležitá firemní data před zneužitím. Tyto funkce podporuje i vlastní integrovaný BIOS, který přidává další vrstvu zabezpečení.Lepší šifrování a bezpečné možnosti přihlašování pak zajišťuje Trusted Platform Module 2.0. 

Pro specifické nároky je notebook doplněn stylusem AES s technologií WACO a podsvícenou klávesnicí. Další zvýšení užitných vlastností nabízí nová dokovací stanice Thunderbolt 3 Dock s řadou portů, včetně USB typu C, HDMI, DisplayPort, VGA a LAN. Pro zaměstnance, kteří tráví většinu času v terénu, poskytuje zase USB-C Travel Dock snadnou možnost připojení pomocí HDMI, VGA a LAN a USB 3.0. 

Přenosný počítač Portégé X20W-D bude na evropském trhu, na Středním východě a v Africe k dispozici od února, na český a slovenský trh se dostane do konce prvního čtvrtletí tohoto roku. Cenu zatím neznáme.

Firemní notebook Toshiba Portégé X20W-D se představuje
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama