nova-verze-smart-banky-prinasi-spoustu-novych-funkci
Novinka Nová verze Smart Banky přináší spoustu nových funkcí

Nová verze Smart Banky přináší spoustu nových funkcí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2017 05:00

Aplikace pro mobilní bankovnictví Smart Banka má nová vylepšení. Klienti MONETA Money Bank tak mohou nově na jednom místě spravovat všechny svoje osobní i podnikatelské bankovní účty nebo si uzavřít cestovní pojištění pro sebe i celou rodinu. Vylepšilo se i zobrazování přehledu zůstatků a uživatelé nově vidí i přehled odměn získaných z věrnostního programu bene+.

Reklama

Největší novinkou je přidání uživatelských profilů a jednoduché přecházení mezi nimi. Klienti si tedy mohou do aplikace zaregistrovat nejen svůj osobní účet, ale nově i podnikatelský, firemní, disponentský nebo jakýkoliv další, ke kterému mají přihlašovací údaje. Počet účtů navíc není nijak omezený. Pro zjednodušení přepínání mezi účty je pro všechny jednotný PIN.

Uživatelé aplikace si při spuštění aplikace nejprve zvolí účet, ke kterému se chtějí přihlásit. K tomu mohou použít PIN nebo otisk prstu. Smart Banka navíc nabízí i možnost změnit si jména účtů. Klienti se tak mezi nimi budou rychleji orientovat a používání aplikace bude pro ně jednodušší.

Další z novinek je možnost uzavření cestovního pojištění pro jednotlivce nebo rodinu. Ale to není z nových vylepšení všechno. Upravena je i historie plateb – ty se nyní zobrazují v transakční historii během chvilky po zaplacení. Kromě toho se u zaúčtovaných transakcí zobrazí i odměna získaná z oblíbeného věrnostního programu bene+. Všechny slevy a odměny jsou navíc ihned viditelné na první stránce aplikace. Změnou prošlo i zobrazení přehledu zůstatků na obrazovce aplikace – nově budou nejoblíbenější funkce klientů k dispozici ihned u každého z účtů nebo platebních karet.

Design Smart Banky je v novém vizuálním stylu MONETA Money Bank. Grafika i obsah aplikace jsou uzpůsobené oběma nejvyužívanějším operačním systémům iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama