nejvetsi-ceska-konference-o-systemu-wordpress-se-uskutecni-v-unoru
Novinka Největší česká konference o systému WordPress se uskuteční v únoru

Největší česká konference o systému WordPress se uskuteční v únoru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2017 09:30

V sobotu 18. února se uskuteční konference WordCamp Praha 2017, která se bude věnovat redakčnímu systému WordPress z pohledu uživatelů i vývojářů a tématům týkajícím se tvorby a provozu internetových stránek na této celosvětově nejrozšířenější publikační platformě. Akce bude probíhat v prostorách VŠE v Praze a nabídne návštěvníkům celkem 14 přednášek.

Reklama

Konference bude rozdělena do dvou současně běžících sérií přednášek: První série nazvaná „Uživatelé“ bude věnována všem bloggerům, redaktorům, správcům či příležitostným uživatelům WordPress webů. Druhá série s názvem „Developeři“ pak půjde více do hloubky WordPressu a bude vhodná pro programátory, či pokročilé uživatele.

Přenádšet budou lidé jako je Filip Podstavec - autor projektu MarketingMiner.cz, Vladislav Musílek - přední český odborník na WooCommerce, Borek Bernard - zakladatel ambiciózního českého startupu - VersionPress nebo Michal Špaček - český expert na Online bezpečnost a mnoho dalších.

Cena vstupenky na akci je stanovena na 499 Kč. V prodeji bude 400 lístků, které jsou již v prodeji a je možné je zakoupit na oficiálních stránkách tady.

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama