samsung-oznamil-pricinu-incidentu-galaxy-note-7
Novinka Samsung oznámil příčinu incidentů Galaxy Note 7

Samsung oznámil příčinu incidentů Galaxy Note 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 1. 2017 11:30 4

Po několika měsících intenzivního vyšetřování oznámila společnost Samsung na tiskové konferenci v Soulu příčinu incidentů s telefony Galaxy Note 7, včetně opatření, které zabrání jejich opakování.

Reklama

DJ Koh, prezident divize Mobile Communications ve společnosti Samsung Electronics, představil výsledky šetření a vyjádřil upřímnou omluvu a poděkování zákazníkům, mobilním operátorům a obchodním a distribučním partnerům za jejich trpělivost a podporu.

„Během posledních několika měsíců jsme spolu s nezávislými odbornými organizacemi provedli důkladné šetření s cílem zjistit příčinu incidentů Galaxy Note7," uvedl DJ Koh. „Dnes, více než kdy jindy, jsme odhodláni získat důvěru našich zákazníků prostřednictvím inovací, které nově zavádíme. Vnímáme je jako vstupní bránu k neomezeným možnostem a novým zážitkům.”

Zkoumání byl podroben každý aspekt zařízení Galaxy Note 7 včetně hardwaru, softwaru a souvisejících procesů, jako je montáž či testování kvality a logistiky. V rámci testování, do kterého se zapojilo přibližně 700 vědců a inženýrů společnosti Samsung, bylo analyzováno více než 200 000 kompletně smontovaných zařízení a více než 30 000 baterií.

Vyšetřování ukázalo, že příčinou incidentů u zařízení Galaxy Note 7 byla baterie. Samsung přijímá zodpovědnost za selhání a podnikne všechny potřebné kroky, aby se situace neopakovala. Společnost implementovala vícenásobné testování bezpečnosti při vývoji produktu, včetně osmibodové kontroly baterií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama