evolveo-strongphone-g4-odola-padum-i-desti
Novinka Evolveo StrongPhone G4 odolá pádům i dešti

Evolveo StrongPhone G4 odolá pádům i dešti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 1. 2017 10:00

Evolveo uvádí na trh StrongPhone G4, což je kompaktní smartphone s Androidem, který odolá nejen prachu a vodě, ale díky vnitřnímu rámu z hořčíku i pádům na tvrdý povrch.

Reklama

Ačkoli přibývá smartphonů, pro které pobyt ve vodě automaticky nemusí znamenat labutí píseň, skutečně odolných přístrojů, jež se nezaleknou hrubšího zacházení, mnoho není. Proto vítáme, že Evolveo na odolné mobily nezanevřelo a připravilo novinku StrongPhone G4.

Jedná se o smartphone se pětipalcovým HD IPS displejem, který chrání sklíčko Gorilla Glass 3. Procesor je čtyřjádrový a od výrobce MediaTek, doplňují ho 3 GB RAM a 32 GB paměti pro data a systém Android 6.0 Marshmallow. Pochopitelně nechybí slot pro microSD karty.

Dále je telefon vybaven osmimegapixelovým fotoaparátem, který umožňuje záznam videa v kvalitě 1080p (Full HD). StrongPhone G4 také podporuje rychlé nabíjení baterie (3 000 mAh) a má šuplíčky pro dvě SIM.

Celá konstrukce telefonu splňuje kritéria norem IP68 a MIL-STD-810G:2008. Nový StrongPhone nabízí í obligátní bezdrátové technologie Bluetooth 4.0 (BLE/Smart), WiFi a standardy GPS/GLONASS.  Na internet se lze samozřejmě připojit i přes LTE.

Evolveo StrongPhone G4 se na tuzemském trhu prodává za cenu 8 890 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama