removu-s1-je-spickovy-stabilizator-pro-kamery-gopro
Novinka Removu S1 je špičkový stabilizátor pro kamery GoPro

Removu S1 je špičkový stabilizátor pro kamery GoPro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2017 09:30 2

Projekt Removu S1 byl zahájen v lednu 2015 a v září téhož roku byla spuštěna crowdfundingová kampaň na serveru Indiegogo, ve které se vybralo více než 487 tisíc dolarů. Nyní se stabilizační zařízení založené na principu Kardanova závěsu (tzv. „gimbal“), dostává z rukou vývojářů do rukou prvních zákazníků po celém světě včetně ČR.

Reklama

Špičkový stabilizátor od korejské hi-tech společnosti essel-t byl navržen exkluzivně pro akční kamery GoPro. Jeho konstrukce jej umožňuje používat s veškerými úchyty a držáky, na které jsou uživatelé zvyklí běžně připevňovat samotnou kameru. Díky tomu lze novinku využívat na helmě, na kole nebo přímo na těle.

Removu S1 nabízí také unikátní odnímatelnou rukojeť s joystickem pro bezdrátové dálkové ovládání. Samotný joystick lze přitom odepnout a s jeho pomocí ovládat gimbal pohodlně na dálku přes připojení Bluetooth.

Stabilizátor je dále vybavený třemi pokročilými motory a citlivými senzory, které by měly zaručit dokonalou stabilizaci i při náhlých otřesech a pohybech. Motory Removu S1 jsou zasazeny do hliníkového pouzdra odolného proti povětrnostním vlivům a stejně kvalitně má být zpracovaná i odpojitelná rukojeť, ovládací tlačítka a OLED displej.

Removu S1 můžete v České republice koupit za doporučenou cenu 10 490 korun včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama