benq-sw320-10bitovy-ips-panel-a-4k-rozliseni
Novinka BenQ SW320: 10bitový IPS panel a 4K rozlišení

BenQ SW320: 10bitový IPS panel a 4K rozlišení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 1. 2017 14:00

Monitor je BenQ SW320 je určený fotografům, resp. lidem pracujícím v postprodukci, kterým nabídne špičkový displej s úhlopříčkou 31,5 palců, vysokým rozlišením a schopností HDR.

Reklama

„SW320 představuje vrchol zobrazovací technologie náročné na barevné podání,“ říká Conway Lee, prezident BenQ Corporation, a dodává: „Tento model pro fotografy se širokým pokrytím barevného prostoru a schopností HDR posouvá profesionální zobrazovací produkty opět na novou úroveň a splňuje i velmi náročné požadavky uživatelů.“

Monitor přináší nejen jemný displej s rozlišením 3 840 × 2 160 pixelů, ale také 99% pokrytí barevného prostoru Adobe RGB, 100% pokrytí sRGB a Rec. 709 a také podporu DCI-P3. Dále splňuje i certifikaci Technicolor se striktními pravidly pro přesnost barevného podání, kterou užívají filmová studia a tvůrci napříč médii a zábavním průmyslem.

Výrobce u své novinky garantuje také absolutní přesnost barev díky speciální 14bitové 3D LUT tabulce a nízké hodnotě delta E menší než 2, deklarované mezinárodní komisí „ComissionInternationale de l’Eclairge’s“ (CIE). Přítomna je i hardwarová kalibrace barev pomocí kolorimetru a softwaru pro profesionální práci Pallete Master či speciální režim GamutDuo, který poskytuje možnost zobrazení obsahu ve dvou různých barevných prostorech současně na jednom displeji. Stejně tak umožňuje zobrazit fotografie ve speciálním černo-bílém režimu, včetně třech přednastavených profilů.

Nový BenQ je vyveden v matné černé barvě s modrými doplňky a disponuje bohatou konektivitou, jako je čtečka paměťových karet, USB 3.0 porty, HDMI 2.0a, DisplayPort, miniDisplayPort a Thunderbolt.

Doporučená cena monitoru pro český trh je stanovena na 37 990 Kč s DPH.

BenQ SW320: 10bitový IPS panel a 4K rozlišení
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: BenQ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama