premyslite-nad-nakupem-chytrych-hodinek-treba-vas-zaujmou-samsung-gear-s3
Novinka Přemýšlíte nad nákupem chytrých hodinek? Třeba vás zaujmou Samsung Gear S3

Přemýšlíte nad nákupem chytrých hodinek? Třeba vás zaujmou Samsung Gear S3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 1. 2017 14:00 3

Samsung Gear S3 se na českém trhu nabízejí ve dvou variantách. Model Frontier se vyznačuje se robustnějším vzhledem, zatímco verze Classic vsází spíše na minimalismus. Doporučená cena obou variant je zcela shodná a činí 10 990 Kč.

Reklama

Oboje hodinky se pyšní nejen moderními technologiemi, ale také stupněm krytí IP68, což v praxi znamená, že jsou odolné vůči vniknutí prachu a vody. Super AMOLED displej Gear S3 je kruhový s úhlopříčkou 1,3 palce (rozlišení 360 × 360 px) a před mechanickým poškozením ho chrání ochranné sklo Corning Gorilla Glass SR+. Softwarovým základem je operační systém Tizen, v jehož prostředí se lze snadno pohybovat dotykem prstu nebo pomocí otočné lunety. Uživatel může prstenec třeba využít pro práci s notifikacemi nebo k odmítnutí/přijmutí hovoru.

Co se senzorů týče, je výbava hodinek skutečně bohatá - vedle klasiky v podobě akcelerometru, gyroskopu a barometru umí Gear S3  měřit třeba i převýšení nebo rychlost. Nechybí ani GPS a LTE připojení, takže hodinky mohou fungovat zcela samostatně jako mobil.

Neméně důležitou zprávou je i to, že varianty Frontier a Classic nabízejí klasický 22milimetrový úchyt, pásek si tedy můžete vyměnit za vlastní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama