toshiba-canvio-for-smartphone-zazalohuje-data-a-zajisti-dobijeni
Novinka Toshiba CANVIO for Smartphone zazálohuje data a zajistí dobíjení

Toshiba CANVIO for Smartphone zazálohuje data a zajistí dobíjení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 1. 2017 14:00

Toshiba uvádí na trh externí disk typu dva v jednom, který dává uživatelům možnost zálohovat data a nabíjet chytrý telefon s operačním systémem Android v jednom kroku.

Reklama

Nedávný průzkum společnosti Avast odhalil, že jen málo uživatelů chytrých telefonů zálohuje svá data – pouze osm procent provádí zálohu pravidelně. Toshiba CANVIO for Smartphone dokáže zálohovat všechna důležitá data a zároveň současně nabíjet i připojený chytrý telefon.

Pokud si uživatel v aplikaci pro Android aktivuje příslušnou funkci, jsou veškeré zálohy vytvářeny při každém připojení smartphonu automaticky bez nutnosti jakékoli obsluhy.

Disk zároveň uživatelům umožňuje spravovat z telefonu svá data a zjednodušuje přechod na nový smartphone, a to včetně přenosu všech informací ze starého zařízení. K přehrání dat je potřeba pouze několik kliknutí na displej. CANVIO for Smartphone lze využít i jako klasický externí HDD pro počítače a notebooky. Připojení zajišťují rozhraní USB typu A a USB typu C.

CANVIO for Smartphone je bílý externí disk s kruhovým pouzdrem a kapacitou 500 GB. Dodáván je se síťovým adaptérem a kabely USB 2.0 s koncovkami USB Micro-B, Type-C a redukcí Micro-B - Type-A.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama