htc-ocean-note-ma-mit-nejlepsi-fotoaparat
Novinka HTC Ocean Note má mít nejlepší fotoaparát

HTC Ocean Note má mít nejlepší fotoaparát

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 12. 2016 17:00

Plánovaná tisková konference HTC se uskuteční 12. ledna a tchajwanská firma by na ní měla představit celou řadu novinek. Jednou z nich bude zřejmě i chytrý telefon Ocean Note, který má mít vůbec nejlepší fotoaparát na trhu. Uvedl to server Phone Arena.

Reklama

Smartphone má být dostupný v černé, bílé a modré variantě, přičemž bude podporovat dvě SIM a podobně jako nové iPhony postrádat 3,5mm jack konektor. Mezi největší přednosti nového HTC má patřit špičkový fotoaparát (podle všeho odsune Note z první příčky žebříčku Dx0Mark Pixel od Googlu) a také kovový rámeček, přes který bude možné s telefonem interagovat. Rám nemá obsahovat žádná tlačítka, díky podpoře technologie Contexual Touch Sensitive Frame Technology však fyzická tlačítka dokáže nahradit – například fotoaparát by mělo být možné spustit pouhým dotykem rámečku.

Podle dřívějších informací vývojáře s přezdívkou LlabTooFeR připravuje HTC rovnou tři modely Ocean, které mají dostat dovětky Master, Note a Smart. Můžeme se jen domnívat, že typ „Smart“ bude základní model a Master naopak nabídne nejlepší specifikace. „Přívlastek Note pak signalizuje velký displej, nepochybně půjde o phablet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama