do-prodeje-zamirily-prvni-modely-firemniho-notebooku-toshiba-satellite-pro-a30-c
Novinka Do prodeje zamířily první modely firemního notebooku Toshiba Satellite Pro A30-C

Do prodeje zamířily první modely firemního notebooku Toshiba Satellite Pro A30-C

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2016 08:00

Notebook ocení především uživatelé, kteří jsou často na cestách a potřebují spolehlivý počítač, který je připraven na vytížení v režimu 24/7 a nabízí kompletní sadu portů v plné velikosti pro připojení k jakémukoli zařízení či prezentačnímu displeji.

Reklama

Na našem trhu jsou zatím dostupné první čtyři konfigurace Satellite Pro A30-C. Všechny jsou založeny na procesorech 6. generace Intel Core i3 nebo i5, integrované grafice Intel HD Graphics 520 a displeji s rozlišením HD nebo Full HD. Na výběr jsou varianty s 4 GB či 8 GB RAM a klasickým pevným diskem s kapacitou 500 GB nebo rychlejším SSD o velikosti 128 GB. S využitím integrovaného TPM čipu lze data na pevném disku šifrovat, takže ani v případě ztráty či odcizení se není třeba obávat jejich zneužití. 

Odolnost proti útokům zvenčí dále posiluje vlastní BIOS, který je dnes již instalován ve většině B2B notebooků Toshiba. V případě potřeby odborného zásahu firemního IT oddělení na cestách lze využít i pokročilých vlastností vzdálené správy Toshiba Cloud Client Manager.

Konektivita notebooku zahrnuje tři porty USB 3.0, rozhraní HDMI i VGA, síťový konektor RJ-45 i možnost zabezpečeného bezdrátového přenosu obrazu do prezentačního displeje pomocí technologie WiDi Pro. Počítač je vybaven také klávesnicí odolnou proti polití, která dá uživateli dostatek času na uložení rozdělané práce a bezpečné vypnutí přístroje. 

Závěrem ještě dodejme, že notebook Satellite Pro A30-C byl testován v nezávislém německém institutu TÜV Rheinland, kde prošel mimo jiné zkouškami odolnosti tlaku na víko s hmotností 100 kg, pádu, polití, vysokým vibracím nebo také reakcím na prudkou změnu teplot z -25 °C na 70 °C během 10 minut.

Do prodeje zamířily první modely firemního notebooku Toshiba Satellite Pro A30-C
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Toshiba

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama