nova-pocitacova-skrin-cm-mastercase-maker-5t-cili-na-hrace
Novinka Nová počítačová skříň CM MasterCase Maker 5t cílí na hráče

Nová počítačová skříň CM MasterCase Maker 5t cílí na hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 12. 2016 14:30

Původní verze (MasterCase Maker) debutovala minulý rok na veletrhu Computex a u hráčů díky svým vlastnostem zabodovala. Nástupce, nesoucí v názvu „t“ jako označení turbo edice, jde ještě dál: nabízí odvážnější design a také několik specialit, které každého gamera určitě potěší.

Reklama

Počítačová skříň MasterCase Maker 5t je vyvedena v černo-červených barvách a ladí tak s velkou částí základních desek, grafických karet a dalších komponent. Nejedná se však o klasickou červenou barvu, nýbrž speciálně navrženou červenou s odlesky.

Novinka je opatřena dvěma bočními panely z tvrzeného skla, které jsou mírně tónované. Zajímavostí je opatření obou panelů klasickými zámky na klíč. Na vrchní straně se nachází pogumované madlo pro snadné přenášení a velký ovládací panel s USB konektory a tlačítky pro nastavení ventilátorů a podsvícení.

Součástí skříně je také červený magnetický LED pásek a zejména praktický univerzální držák grafických karet přenášející váhu z patic základní desky za účelem snížení rizika případného poškození. Díky použitému FreeForm modulárnímu systému lze navíc snadno využít i další volitelné příslušenství.

Pokud vás skříň MasterCase Maker 5t zaujala, tak vězte, že v prodeji ji najdete za doporučenou koncovou cenu 6 700 Kč s DPH.

Nová počítačová skříň CM MasterCase Maker 5t cílí na hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CM TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama