wargaming-oznamuje-spolupraci-s-humanitarni-organizaci-war-child
Novinka Wargaming oznamuje spolupráci s humanitární organizací War Child

Wargaming oznamuje spolupráci s humanitární organizací War Child

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 12. 2016 06:00 1

Wargaming, mezinárodní herní studio, které proslavilo zejména MMO World of Tanks, oznamuje spojení s nadací a organizací War Child. Ta se věnuje pomoci dětem trpícím ve válečných oblastech, kterým se snaží zajistit nejen bezpečnost, ale také vzdělání a respektování jejich práv.

Reklama

Od včerejšího dne se na této pomoci mohou podílet i hráči konzolové verze World of Tanks. Stačí, když si pořídí takzvaný „For the Children Bundle“.

Bundle bude v nabídce po omezenou dobu a pořídit si jej lze od až do 1. ledna na PlayStation 4, Xbox One a Xbox 360. Meze charitativnímu cítění se nijak nekladou a balíček si lze stáhnout vícekrát. A vyplatí se to, protože obsahuje skutečně velké vylepšení zkušenosti a balíčky velkých i malých lékárniček. A samozřejmě všechny výnosy půjdou na podporu War Child.

„War Child chce pomáhat všude tam, kde jsou dětské životy rozervány válkou,“ říká CEO War Child Rob Williams a dodává: „Podpora Wargamingu s tzv. dětským bundlem pro konzolové verze World of Tanks nám samozřejmě pomůže dosáhnout větší pomoci dětem, kteří ji potřebují. Navíc tak můžete udržet naši podporu i do budoucna a přinést k těmto dětem i možnost získat například vzdělání.“

Zdroj: Wargaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama