chystane-htc-11-ma-mit-spickovou-vybavu
Novinka Chystané HTC 11 má mít špičkovou výbavu

Chystané HTC 11 má mít špičkovou výbavu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2016 22:00 3

Pomalu se na internetu začínají objevovat informace o chystaném vrcholném HTC, které by se mohlo jmenovat 11. Pokud se zpráva serveru Times News zakládá na pravdě, tchajwanský výrobce pracuje na jednom z nejlépe vybavených smartphonů na planetě.

Reklama

Spekulovaný telefon by měl nabídnout jemný 5,5palcový Quad HD displej s minimálními rámečky, který bude vložen do kovové unibody konstrukce. Na zadní straně zařízení se má nacházet duální fotoaparát (oba čipy dostanou po 12 Mx). Čelní kamerka pro selfie si vystačí s rozlišením 8 Mpx.

Jako procesor má být zvolen osmijádrový Snapdragon 835 od Qualcommu, při práci mu má pomáhat GPU Adreno 540 až 8 GB operační paměti. Vnitřním úložiště v případě nejvyšší konfigurace údajně dosáhne kapacity až 256 GB. Život má zařízení vdechnout baterie s kapacitou 3 700 mAh a potěší také podpora technologie Qualcomm Quick Charge 4.0, která dobíjecí čas zkrátí na minimum. Co se týče softwarové stránky, setkat bychom se měli s operačním systémem Android 7.x Nougat, který „překryje“ prostředí Sence 8.

Pakliže se nestane nic neočekávaného, k představení HTC 11 dojde v první polovině příštího roku. Cenu telefonu samozřejmě zatím neznáme, určitě se ale bude pohybovat okolo 20 000 korun s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama