last-minute-tipy-steelseries-pod-stromecek
Novinka Last minute tipy SteelSeries pod stromeček

Last minute tipy SteelSeries pod stromeček

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2016 19:00

Společnost SteelSeries zveřejnila své tipy na vánoční dárky na poslední chvíli. Doporučená šestice produktů z oblasti myší, sluchátek a klávesnic určitě zaujme nejednoho hráče.

Reklama

Herní myši

Myš Rival 700 je určena nejnáročnějším hráčům. Zaujmout je chce výkonným optickým senzorem PixArt PMW3360 s nulovou hardwarovou akcelerací a přesností 1:1, dále nabízí také hmatovou zpětnou vazbu na aktuální dění ve hře a OLED displej umožňující navolit libovolný obrázek, logo či informace ze hry.

Pro příznivce MMO/MOBA her je zase určena vícetlačítková myš SteelSeries Rival 500. Ta kllade důraz na maximální ergonomii v podobě vylepšeného rozložení tlačítek, umístěných do přirozené polohy v místech pohybu palce, včetně spínačů, které se aktivují pohybem prstu směrem dolů. I zde je využita hmatová zpětná vazba pro přímou herní interakci a senzor PixArt 3360.

Bezdrátová i klasická sluchátka s prostorovým zvukem

Sluchátka Siberia 840 využívají technologii, která neustále přepíná mezi frekvencemi a vybírá ty nejméně rušené. Nabízejí 7.1 prostorový zvuk a speciální ovládací stanici s OLED displejem, která zároveň slouží pro dobíjení hned dvou dodávaných baterií umožňujících non-stop provoz. Headset cílí nejen na klasické hráče, ale i uživatele, kteří chtějí kvalitní poslech hudby či funkci handsfree.

Tradiční kabelová sluchátka Siberia 350 reprezentují klasický styl herních sluchátek SteelSeries. Mají lehkou konstrukci s flexibilním hlavovým mostem umožňujícím rovnoměrnější rozložení hmotnosti sluchátek a tím i tlaku na hlavu a pohodlné náušníky s paměťovou pěnou. Obě mušle disponují podsvíceným panelem s 16,8 miliony barev a jsou osazeny měniči s technologií DTS Headphone:X 7.1 pro přesně směrování prostorového zvuku. Ocení je zejména příznivci dlouhodobého hraní.

Podsvícené mechanické klávesnice

Mechanická klávesnice s širokými možnostmi naprogramování, to je podle výrobce model Apex M800. Ukrývá v sobě hned dva procesory a N-key rollover eliminující záseky při rychlém ovládání s možností stisku až 256 kláves najednou. Má nižší zdvih, spínače QS1 a volitelné RGB podsvícení každé klávesy a obou stran.

Robustní SteelSeries Apex M500 je ověřenou herní klasikou se spínači Cheery MX Red s garancí až 50 milionu stisknutí. Má volitelné jednobarevné modré podsvícení a 100% anti-ghosting technologii pro maximální přesnost všech 104 tlačítek bez ohledu na rychlosti jejich stisku a nově i klávesu Win Lock pro zabránění nechtěnému přepnutí do Windows. Je určena všem, kteří chtějí poctivou mechanickou klávesnici s dlouhou životností.

Jednotný uživatelský software

Ke všem perifériím je zdarma ke stažení jednotný uživatelsky přívětivý software SteelSeries Engine, který umožňuje individuální nastavení všech parametrů, jako jsou například jednotlivé makro klávesy, podsvícení, rozlišení DPI, hmatová zpětná vazba, parametry zvuku a další, a to vše v několika volitelných profilech.

Ceny a dostupnost

  • Rival 700 - od 2 599 Kč s DPH
  • Rival 500 - od 2 300 Kč s DPH
  • Siberia 840 - od 7 300 Kč s DPH
  • Siberia 350 - od 2 999 Kč s DPH
  • Apex M800 - od 5 001 Kč s DPH
  • Apex M500 - od 3 130 Kč s DPH

Zdroj: SteelSeries

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama