asus-rog-claymore-a-rog-claymore-core-klavesnice-s-rgb-led-podsvicenim
Novinka Asus ROG Claymore a ROG Claymore Core: Klávesnice s RGB LED podsvícením

Asus ROG Claymore a ROG Claymore Core: Klávesnice s RGB LED podsvícením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2016 09:00

Nové klávesnice z řady ROG obsahují spínače Cherry MX RGB LED a využívají technologie Aura Sync RGB LED umožňující synchronizované světelné efekty s řadou dalších Aura kompatibilních Asus produktů. Model Claymore Core se prodává za 4 299 Kč s DPH. Claymore pak stojí 5899 Kč s DPH.

Reklama

Obě klávesnice mají odolnou hliníkovou povrchovou úpravu s designovými detaily inspirovanými motivy mayské kultury. ROG Claymore je první mechanickou RGB klávesnicí s odnímatelnou numerickou částí. Odnímatelný numerický blok se připojuje k hlavní klávesnici zprava nebo zleva nebo ho lze odpojit napořád, aby nepřekážel. Umístění vlevo bude lépe plnit funkci programovatelných tlačítek při MMO hrách, zatímco vpravo odpovídá tradičnímu umístění. Naproti tomu ROG Claymore Core je kompaktní TKL mechanická klávesnice, která numerickou část vůbec neobsahuje.

Novinky využívají spolehlivé spínače Cherry MX RGB (červené, modré, hnědé a černé), které by měly poskytnout přesnou a rychlou odezvu a životnost až 50 milionů úhozů. Každá klávesa má individuálně nastavitelné podsvícení a je programovatelná. Technologie Anti-Ghosting umožňuje současné stisknutí neomezeného množství kláves.

Díky podpoře technologie N-Key Rollover (NKRO) klávesnice zaznamenají všechny úhozy, nehledě na to, kolik kláves je stisknuto současně. Hráči ocení i okamžitý záznam maker a devět předdefinovaných světelných Aura efektů. Obě klávesnice také obsahují interní paměť, na níž lze nastavit až šest uživatelských profilů (pět vlastních a jeden přednastavený).

Asus ROG Claymore a ROG Claymore Core: Klávesnice s RGB LED podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama