seagate-zacne-v-prosinci-prodavat-ssd-pro-xbox-one
Novinka Seagate začne v prosinci prodávat SSD pro Xbox One

Seagate začne v prosinci prodávat SSD pro Xbox One

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 11. 2016 14:00 1

Seagate představil externí SSD pro fanoušky konzole Xbox One, kterým má umožnit ukládat nejnovější herní tituly na tenké a snadno přenosné úložiště a pak je bleskově spouštět. Seagate Game Drive for Xbox SSD se v Česku začne prodávat v první polovině prosince za doporučenou cenu 6 990 Kč.

Reklama

Disk s povrchem z broušeného hliníku je s rychlostí čtení a zápisu až 440 MB/s třikrát rychlejší než klasický externí pevný disk s rozhraním USB 3.0 (140 MB/s). Vysoká rychlost má eliminovat dobu načítání a zavádění nejnovějších her, jako jsou Forza Motorsport 6 nebo Gears of War 4. Zároveň jde o jediný externí disk licencovaný Microsoftem, tedy výrobcem konzole Xbox One, což zaručí úplnou kompatibilitu všech herních titulů.

Dále se Seagate Game Drive for Xbox SSD může pochlubit kompaktní velikostí (113,5 × 76 × 9,6 mm) a napájením přímo přes USB port, takže svou sbírku her (výrobce uvádí, že se jich na nosič vejde minimálně patnáct) můžete snadno přenášet a spouštět na jakékoli jiné konzoli Xbox One. Jediné, co potřebujete, jsou přihlašovací údaje k účtu Xbox Live. Stačí jen odpojit SSD a nosit si herní sbírku v kapse stále s sebou.

Seagate začne v prosinci prodávat SSD pro Xbox One
i Zdroj: PCTuning.cz

Seagate začne v prosinci prodávat SSD pro Xbox One
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Seagate

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama