prodeje-strilecky-titanfall-2-jsou-spatne
Novinka Prodeje střílečky Titanfall 2 jsou špatné

Prodeje střílečky Titanfall 2 jsou špatné

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 11. 2016 14:00 3

I přes pozitivní recenze hra nedokázala v úvodních prodejích překonat svého předchůdce, ačkoli se to pokládalo za hotovou věc. V reakci na to se cena hry propadá. Na Originu lze standardní verzi koupit za 39,99 eur (původně 59,99 eur). V případě verze Deluxe zaplatíte jen 53,32 eur, namísto 79,99 eur. Po zadání kódu TITAN20 výsledná cena navíc poklesne o dalších 20 procent.

Reklama

Ačkoliv jde zatím Titanfall 2 na odbyt hůře než první díl, vydavatelství Electronic Arts nad ním hůl prý zlomit nehodlá. Firma oznámila, že stále počítá s vývojem „trojky“. Hráče pak jistě potěší i informace, že všechny chystané přídavky do aktuálního dílu budou ke stažení zdarma.

Titanfall 2 má momentálně na agregátoru Metacritic souhrnné hodnocení 87 bodů. Vede si tedy velice dobře. Analytici se vesměs shodují, že hře výrazně uškodilo nevhodně zvolené datum vydání, které bylo vměstnáno mezi Battlefield 1 a Call of Duty: Infinite Warfare. Kdyby Titanfall 2 přišel ve vhodnější okamžik, vedl by si zřejmě podstatně lépe.

Zdroj: PCGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama