samsung-gear-s3-dorazi-do-cr-zacatkem-prosince
Novinka Samsung Gear S3 dorazí do ČR začátkem prosince

Samsung Gear S3 dorazí do ČR začátkem prosince

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 11. 2016 08:30

Počítali jsme s tím, že dorazí koncem listopadu, ale nakonec to o pár dní nestihnou. Oficiální prodej chytrých hodinek Gear S3 v ČR bude zahájen 2. prosince, přičemž obě verze (frontier i classic) budou k dostání za cenu 10 990 Kč. Informovala o tom společnost Samsung.

Reklama

„Gear S3 jsou významným přírůstkem v portfoliu chytrých hodinek a jsou inspirované klasickými hodinkami tradičních výrobců proto, aby mohly uživatelům nabídnout prémiový a nadčasový vzhled,” řekla Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálního marketingu a nositelných zařízení divize Mobile Communications Business společnosti Samsung Electronics.

Samsung Gear S3 se budou prodávat ve variantách frontier a classic. Kromě moderních technologií nabízejí rovněž odolnost vůči vodě a prachu (stupeň krytí IP68) a robustnější varianta frontier rovněž splňuje armádní standard odolnosti MIL-STD-810G.

Uživatelé mohou prostřednictvím hodinek monitorovat své denní aktivity díky GPS a aplikacím S Health, výškoměru, tlakoměru či rychloměru. Přehled získají také o venkovních podmínkách včetně nadmořské výšky a atmosférickém tlaku, dále o náhlých změnách počasí či vzdálenosti, kterou urazili.

Detailnější specifikace Gear S3 najdete v našem starším článku.

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama