toshiba-laka-na-likvidaci-nepotrebnych-it-zarizeni-s-certifikovanym-odstranenim-dat
Novinka Toshiba láká na likvidaci nepotřebných IT zařízení s certifikovaným odstraněním dat

Toshiba láká na likvidaci nepotřebných IT zařízení s certifikovaným odstraněním dat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 11. 2016 07:00

Toshiba oznámila zahájení programu, který zákazníkům poskytne bezpečný a k životnímu prostředí ohleduplný způsob likvidace IT zařízení, která již dosloužila. Firma bude při poskytování této služby spolupracovat s předním průmyslovým partnerem a k účasti v programu bude motivovat zákazníky i prostřednictvím formy Cash Back.

Reklama

Nedávný průzkum Toshiby, který oslovil 400 vrcholových manažerů s rozhodovací pravomocí v oblasti IT ve středních a velkých organizacích ve Velké Británii, Francii a Německu, odhalil, že hlavní prioritou evropských společností je bezpečnost dat, přičemž 54 procent označilo tuto sféru jako klíčovou pro investice v letošním roce. V tomto ohledu je rostoucí výzvou společností snaha zajistit, aby při likvidaci všech nepotřebných zařízení byly všechny informace – od podrobností o duševním vlastnictví až po finanční data – důkladně odstraněny a nemohly být následně jakkoli použity. V souladu s novou celoevropskou iniciativou na ochranu osobních údajů a rostoucím množstvím zařízení v podnicích, bude program Toshiba asset recovery brát tyto potřeby na svá bedra.

Součástí programu jsou také flexibilní odměny se třemi možnostmi: odkup, provize ze zisku, nebo nabídka Cash Back. Nabídka asset recovery je od nynějška dostupná ve 22 evropských zemích. Nová iniciativa následuje služby Toshiba Business Support Portal a Platinum Support Service, které byly nedávno přidány do nabídky služeb pro koncové firemní zákazníky.

Toshiba láká na likvidaci nepotřebných IT zařízení s certifikovaným odstraněním dat
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Toshiba TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama