uber-chysta-novou-aplikace-prinese-radu-vylepseni
Apple Novinka Uber chystá novou aplikace, přinese řadu vylepšení

Uber chystá novou aplikace, přinese řadu vylepšení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 11. 2016 11:30 2

Vzhled a funkce aplikace Uber byly od jejího posledního redesignu komplikované a někdy složité na navigaci. Aby Uber znovu obnovil její jednoduchost a nemusel obětovat některé oblíbené funkce, vytvořil zcela novou verzi, která veškeré nedostatky opravuje.

Reklama

Nová aplikace Uber vychází z toho, že čas je vzácnost a informaci, kterou uživatel potřebuje, musí mít k dispozici na jeden dotek. Rozdíly v nové verzi se točí kolem jednoduché otázky: „Kam to bude?“. Pokud uživatelé začnou zadáním cíle cesty, umožní jim aplikace snadněji přizpůsobit cestu na míru.

Další funkce nové aplikace:

Zkratky: Aplikace se učí z předchozích cílů cest pasažérů. Pravidelní cestující tak uvidí na své domovské obrazovce „zkratky“, které předvídají, kam asi budou chtít jet. To znamená, že k určení cesty stačí jedno poklepání.

Integrovaný kalendář: Již brzy nebude nutné prokousávat se druhou aplikací pro vyhledání adresy místa nadcházející schůzky. Propojením aplikace s kalendářem se schůzky a setkání automaticky zobrazí jako „zkratky“.

Vyhledávání lidí: Jedná se o funkci, která umožní zadat jako cíl cesty osobu. Stačí synchronizovat osobní kontakty s aplikací, napsat do vyhledávacího řádku jméno osoby, a jakmile potvrdí své umístění, je možné vyrazit na cestu.

Ceny předem a čas příjezdu: Nyní bude mnohem snazší porovnat cenu všech nabízených služeb předem. U uberPOOLu a uberPOP/uberX bude navíc možné vidět, kdy uživatelé dorazí do cílové stanice.

Integrované služby na cestě: Uber již brzy nabídne další služby přizpůsobené na míru cestujícím jako vyhledávání nejbližších odjezdů vlaků, autobusů a metra, procházení recenzí např. restaurací přímo z aplikace, používání filtrů nebo poslouchání muziky pro lepší náladu.

Nová verze apikace Uber bude dostupná v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama