gigabyte-hodla-zacit-v-pristim-roce-prodavat-pod-znackou-aorus-take-grafiky-a-zakladni-desky
Novinka Gigabyte hodlá začít v příštím roce prodávat pod značkou Aorus také grafiky a základní desky

Gigabyte hodlá začít v příštím roce prodávat pod značkou Aorus také grafiky a základní desky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 11. 2016 10:00

Společnost Gigabyte má v plánu pod svoji herní značku Aorus, která v současnosti zahrnuje herní notebooky a periferie, zařadit i několik základních desek a grafických karet.

Reklama

Gigabyte tak hodlá vyčlenit produkty pro skutečné nadšence do hraní, podobně jako tomu je třeba v případě značek Republic of Gamers od Asusu, nebo Gaming od MSI. Je to poměrně překvapivý tah, jelikož Gigabyte už své herní grafiky a desky prodává pod dvěma řadami G1.Gaming a Xtreme Gaming. Půjde tedy už o třetí pokus o zařazení herních komponent pod jednu značku. Otázkou je, zda budou G1.Gaming a Xtreme Gaming i nadále vystupovat vedle modelů Aorus. 

Gigabyte hodlá začít v příštím roce prodávat pod značkou Aorus také grafiky a základní desky
i Zdroj: PCTuning.cz

První základní desky se socketem LGA 1151 pro procesory Intel Kaby Lake by měly dorazit na pulty obchodů už v lednu příštího roku. Na první grafiky této značky ale možná budeme čekat déle. Prvními modely grafik Aorus budou nejspíše high-endové novinky od AMD a Nvidie. Očekávat tedy můžeme GeForce GTX 1080 Ti či grafiku AMD s čipem Vega. Minimálně GTX 1080 Ti by podle nedávných zvěstí měla spatřit světlo světa již začátkem příštího roku. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama