drawing-whisper-navykova-hra-pro-ios
Apple Novinka Drawing Whisper: Návyková hra pro iOS

Drawing Whisper: Návyková hra pro iOS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2016 16:00

Pokud chcete lehce potrápit mozek a kreativitu, stáhněte si do vašeho zařízení s iOS hru Drawing Whisper od malé české firmy Creativity 4 fun. Je zcela zdarma a zaručeně vás zabaví.

Reklama

Drawing Whisper je varianta známé dětské hry Tichá pošta, ve které se střídají věty a obrázky. Každý hráč se tedy buď snaží napsat větu, která byla předlohou obrázku, který dostal, nebo se snaží co nejlépe graficky vystihnout došlou větu. Hodně tedy záleží na lidské kreativitě a schopnostech poznávání věcí, tvarů a dalších předmětů, jelikož na tom je právě hra založena.

Postup je následující. První hráč napíše větu, druhý hráč kreslí a třetí hráč poté musí uhádnout, co je na obrázku; předtím pochopitelně musí dojít ke smazání písemného zadání prvního hráče. Na konci každé hry pak dostanou všichni zúčastnění hráči celkový přehled všech tahů (všech obrázků i vět).

To je také bohužel v tuto chvíli trochu omezující faktor, protože hráčů ještě není dostatečný počet, aby jednotlivé hry náležitě odsýpaly. Je tedy možné, že ze začátku budete na výsledek chvíli čekat.

Hra je v tuto chvíli hratelná pouze v angličtině. Hrát je možné na iPadech i iPhonech.

Drawing Whisper stahujte ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama