unikatni-cesky-router-turris-omnia-se-dostal-do-volneho-prodeje
Novinka Unikátní český router Turris Omnia se dostal do volného prodeje

Unikátní český router Turris Omnia se dostal do volného prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 11. 2016 12:30

V návaznosti na ukončení kampaně na platformě Indiegogo byl dnes zahájen komerční prodej routeru Turris Omnia. Ten je od dnešního dne možné zakoupit například na e-shopech společnosti Alza po celé Evropě nebo přes distribuční společnost Discomp a to ve dvou variantách – Turris Omnia 2GB za cenu 8 832 korun a Turris Omnia 1 GB za cenu 7 622 korun.

Reklama

Zatímco běžné routery spoléhají na instalaci aktualizací ze strany uživatelů, kteří však zpravidla nechávají tento proces bez povšimnutí, protože se o nových verzích často ani nedozví, model Turris Omnia se o bezpečnostní aktualizace postará zcela sám.

Kromě unikátního systému zabezpečení router nabízí také široké možnosti využití, a to díky svému vysokému výkonu a výbavě. Funkce síťového úložiště umožní rychlé sdílení médií či zálohování dat. Slot na kartu SIM umožňuje připojení LTE modemu jako zálohu připojení k Internetu pomocí sítí mobilních operátorů. Turris Omnia že může v kooperaci s USB DVB-T tunerem sloužit například i k distribuci televizního vysílání na mobilní telefony či počítače.

Turris Omnia je již nyní možné objednat na e-shopech společnosti Alza.cz nebo na stránkách distribuční společnosti Discomp.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama