zowie-by-benq-xl2735-cili-na-hrace
Novinka ZOWIE by BenQ XL2735 cílí na hráče

ZOWIE by BenQ XL2735 cílí na hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2016 14:00 2

Nový top model značky ZOWIE by BenQ nabízí 27palcový displej s vysokým rozlišením a technologií Dynamic Accuracy „DyAc“, která dramaticky vylepšuje kvalitu zobrazení rychle se měnících scén.

Reklama

Design monitoru XL2735 navazuje na předchozí úspěšné herní modely. Dominantní černou barvu ozvláštňují drobné červené doplňky včetně ukazatelů individuálního výškového nastavení, otočení nebo naklopení. Nechybí tradiční madlo pro snadný transport, pořadač na kabely v podobě otvoru v noze a vysunovací háček vhodný k uložení sluchátek. Novinkou je osazení stínící clony pro maximální soustředění na hru a upravený povrch rámečku eliminující rušivé odlesky.

Populární ovladač S-Switch slouží k usnadnění ovládání a orientace v menu monitoru. Integrovaná paměť umožňuje uložit až tři uživatelské profily a přenášet je tak například na jiné soutěžní místo bez nutnosti instalace ovladačů.

Do monitoru byly integrovány i prvky vylepšující kvalitu a plynulost obrazu. Technologie Dynamic Accuracy „DyAc“ zajišťuje přesnost a čistotu zobrazení zejména při pohybu a hráčům tak dodává vyšší jistotu, že zasáhnou soupeře a nikoli jeho stín. Dostupná je také funkce Color Vibrance pro vysokou flexibilitu nastavení prostřednictvím dvaceti přednastavených úrovní sytosti barev či Black eQualizer zvyšující viditelnost v tmavých místech, aniž by došlo k přesvícení světlých oblastí.

Již tradičním vybavením jsou pak technologie pro ochranu zraku hráčů Flicker-free a Low Blue Light.

ZOWIE by BenQ XL2735 cílí na hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče technických parametrů, tak XL2735 na 27palcové úhlopříčce nabízí rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů. Maximální jas použitého TN panelu je 250 cd/m2, kontrast pak 1000:1 a odezva 1 ms (šedá-šedá). Obnovovací frekvence je 144 Hz.

Monitor ZOWIE by BenQ XL2735 je dostupný za doporučenou cenu 20 990 Kč s DPH v České republice a 779 eur na Slovensku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama