v-cr-byly-uvedeny-spionazni-bryle-s-kamerou-otp-gl800
Novinka V ČR byly uvedeny špionážní brýle s kamerou OTP-GL800

V ČR byly uvedeny špionážní brýle s kamerou OTP-GL800

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2016 17:15

Digitální kamerka ukrytá v brýlích OTP-GL800 představuje šikovné řešení, které umožňuje diskrétní nahrávání video materiálu spolu se zvukem bez jakéhokoli podezření.

Reklama

Základní funkcí brýlí s malinkou kamerkou je nahrávání okolí a ukládání souborů do paměti zařízení. OTP-GL800 snímají video (formát AVI) v rozlišení HD, tedy 1 280 × 720 pixelů s rychlostí 30 snímků za sekundu, které se ukládá do vestavěné 16GB paměti. Zorný úhel čočky je 62°, samotný CMOS snímač pak dostal rozlišení 2 Mpx.

Objektiv špionážní mikrokamery je umístěn v centrální části obrouček, řídící prvky jsou přitom nepostřehnutelné a microUSB konektor, pomocí kterého se zařízení dobíjí, se nachází uvnitř konstrukce. Samotný akumulátor je vyměnitelný a na jedno nabití by měl umožnit pořídit až hodinový záznam.

Co se týče ovládání kamerky, tak podle výrobce Misumi Electronic je jednoduchá a intuitivní. Diskrétní tlačítko umožňuje zahájení a zakončení nahrávání, pracovní stav signalizuje dioda, která je umístěna tak, že je pro osoby v okolí nepostřehnutelná.

Obroučky brýlí jsou vyrobeny z termoplastické umělé hmoty TR90 Switzerland, která má být odolná, pružná a hypoalergenní. Skla v brýlích jsou vyměnitelná. Součástí balení jsou potom průhledná skla (0 dioptrií).

Mikrokamera OTP-GL800 od tchajwanské společnosti Misumi Electronics je dodávána na český trh za cenu 7 090 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama