nove-ovladace-grafik-amd-a-nvidie-pro-battlefield-1-civilization-vi-a-titanfall-2-jsou-venku
Novinka Nové ovladače grafik AMD a Nvidie pro Battlefield 1, Civilization VI a Titanfall 2 jsou venku

Nové ovladače grafik AMD a Nvidie pro Battlefield 1, Civilization VI a Titanfall 2 jsou venku

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 10. 2016 13:00

AMD a Nvidia již tradičně reagují na vydání nejnovějších herních titulů vydáním nové verze driverů pro grafické karty. Ty se zaměřují hlavně na hry Battlefield 1, Sid Meier's Civilization VI a Titanfall 2. 

Reklama

Kromě toho bychom se však měli dočkat také přidání podpory pro VR tituly jako je Serious Sam VR, či Eagle Flight VR. Zejména v případě ovladačů grafik AMD se dočkáme také řady oprav starších ovladačů řešících třeba problém některých grafik Radeon RX 400, jejichž ventilátory zůstaly ve vysokých otáčkách i při přerušení chodu aplikací, nebo třeba situaci, kdy se nastavení Eyefinity smazalo při získání nové aktualizace ovladačů v konfiguracích s CrossFire. 

Nové ovladače grafik AMD a Nvidie pro Battlefield 1, Civilization VI a Titanfall 2 jsou venku
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Ovladače Radeon Software Crimson 16.10.2 si můžete stáhnout z oficiálních stránek výrobce. I aktualizované drivery od Nvidie jistě přinesou některé opravy, ale nejvíce se zaměřují právě na optimalizace pro hry. Nesou číselné označení 375.57 a mají visačku WHQL, jsou tedy testovány pro operační systémy Windows. Stáhnout si je můžete z webu výrobce pro patřičný model vaší grafiky GeForce.  

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama