apple-oficialne-oznamil-kdy-predstavi-nove-macbooky
Apple Novinka Apple oficiálně oznámil, kdy představí nové MacBooky

Apple oficiálně oznámil, kdy představí nové MacBooky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 10. 2016 10:30

Již dlouho se hovoří o tom, že Apple ještě v říjnu představí nové MacBooky, a to jak v provedení Pro, tak Air. Nyní konečně známe přesné datum dlouho očekávané konference. V kalendáři si můžeme zakroužkovat čtvrtek 27. října.

Reklama

Nejočekávanější novinkou nadcházející akce je bezesporu nový MacBook Pro, který má podle dostupných informací přijít s tenčím tělem, větším trackpadem, výkonnějším hardwarem a také dotykovým OLED displej s funkčními klávesami umístěným hned nad klávesnicí. V oblasti konektivity by měl počítač nabídnout čtyři USB-C porty podporující USB 3.1 a Thunderbolt 3, namísto tradičních USB portů, Thunderboltu 2 a konektoru MagSafe.

Představen by měl být i inovovaný Macbook Air, ale pouze v 13palcové variantě (menší model údajně Apple odpískal) a nadále prý také nemůžeme počítat s nasazením Retina displeje. O nových strojích typu iMac nemáme žádné informace. Dříve se na webu objevily spekulace, že Apple plánuje využít vylepšené grafiky od AMD, nic dalšího od té doby ale na veřejnost neprosáklo.

Zdroj: The ApplePost

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama