firemni-notebook-toshiba-tecra-z50-c-vstupuje-na-nas-trh
Novinka Firemní notebook Toshiba Tecra Z50-C vstupuje na náš trh

Firemní notebook Toshiba Tecra Z50-C vstupuje na náš trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 10. 2016 18:00

Toshiba uvádí v těchto dnech do českých a slovenských obchodů novou generaci notebooku Tecra Z50-C. Přístroj charakterizuje odolná hliníková konstrukce, která umožňuje uživatelskou výměnu baterie a nejvyspělejší bezpečnostní prvky pro ochranu citlivých firemních dat.

Reklama

Japonský výrobce mění s novou generací notebooku Tecra Z50 šasi a představuje lehký a odolný model s 15,6palcovým matným Full HD displejem a možnostmi vlastní konfigurace na míru dle individuálních potřeb.

Zachovány zůstávají všechny klíčové vlastnosti podnikových počítačů Toshiba, mezi které patří kromě matného displeje také kompletní sada portů v plné velikosti včetně síťového konektoru RJ-45, portů VGA i HDMI a řada prvků pro zachování bezpečnosti včetně vlastního BIOSu.

Výkon Tecra Z50-C zajišťují procesory nejvyšších řad šesté generace Intel Core i5 nebo Core i7. Najdeme tu i baterii s výdrží 8,5 hodiny na jedno nabití, podsvícenou a vodě odolnou klávesnici či kombinaci ClickPadu a AcuPointu.

Na český trh přicházejí první čtyři konfigurace tohoto notebooku – Tecra Z50-C-10M, Tecra Z50-C-114, Tecra Z50-C-11J a Tecra Z50-C-11V. Všechny jsou vybaveny 8 GB operační paměti a SSD s kapacitou 256 GB nebo 512 GB. Aby uživatelé mohli být kdykoli online, mají tři posledně jmenované typy navíc také integrován LTE/3G modem.

Firemní notebook Toshiba Tecra Z50-C vstupuje na náš trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Toshiba

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama