gunrunners-aoc-postoupili-do-wargaming-net-league-a-utkaji-se-s-evropskou-spickou
Novinka Gunrunners.AOC postoupili do Wargaming.net League a utkají se s evropskou špičkou

Gunrunners.AOC postoupili do Wargaming.net League a utkají se s evropskou špičkou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2016 15:30

World of Tanks tým klubu Gunrunners.AOC, jehož hlavním partnerem je společnost AOC, si zahraje nejvyšší evropskou soutěž Wargaming.net League (WGL). O víkendu 8. – 9. 10. totiž ovládl závěrečné finále WGL Silver Series, když svým konkurentům nedal jedinou šanci.

Reklama

Gunrunners.AOC tak završili parádní sezonu, když nejprve ovládli základní část se 72bodovým náskokem a bilancí 9 výher a 2 porážek. Ze všech týmů také drželi nejdelší sérii vítězství, když nastřádali 6 výher v řadě. Pokud by se do toho počítaly i následující zápasy v play-off, tak v této sezoně neprohráli 9 utkání v řadě.

Do play-off nastupovali hráči Gunrunners.AOC jako první nasazení a zároveň největší favorité na postup. Ve čtvrtfinálovém souboji na ně čekal osmý tým základní části Pushing Daisies z Maďarska. Jednalo se však o jeden z týmů, před kterým se museli Gunrunners.AOC v základní části sklonit. V play off to ale bylo jinak a Gunrunners.AOC vyhráli přesvědčivě 5:2.

V dalším kole už čekal soupeř těžšího kalibru, Suicide Squad. Ale ani tento německý tým nebyl překážkou a po prohře 1:5 si musel nechat zajít chuť. Finálové klání pak bylo ryze českou záležitostí. Ale ani mužstvo Eclot Gaming nemělo dostatek kvality, aby zastavilo rozjeté tankisty z Gunrunners.AOC. A po další výhře 5:1 bylo jasno – Gunrunners.AOC putují mezi elitu!

Zvýšenou motivací také byla změna formátu soutěže, kdy se o postup do vyšší divize mělo ucházet osm nejlepších týmů základní části. Důležitá byla také publicita. Závěrečné boje o postup totiž byly přenášeny na oficiálním Twitch.tv kanále WGL EU.

Podle Radka „Enrico“ Hájka se nyní celý tým bude primárně soustředit na to, aby si domluvil tréninky a byl tak na novou sezonu co nejlépe připraveni. Gunrunners.AOC se chtějí jako nováčci v nejvyšší lize ukázat v nejlepším možném světle.

Gunrunners.AOC postoupili do Wargaming.net League a utkají se s evropskou špičkou
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AOC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama