microsoft-a-skype-v-praze-poradaji-talking-tech-setkani-profesionalu-z-oboru-informacnich-technologii
Novinka Microsoft a Skype v Praze pořádají Talking Tech: setkání profesionálů z oboru informačních technologií

Microsoft a Skype v Praze pořádají Talking Tech: setkání profesionálů z oboru informačních technologií

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 10. 2016 17:00

Jaké jsou poslední trendy ve vývoji softwaru? Co je nového v cloudových technologiích nebo v oblasti CRM aplikací? Jaké jsou zkušenosti a poslední projekty špičkových profesionálů z oboru technologického vývoje? To všechno se dozvíte na diskuzním setkání Talking Tech, které již poněkolikáté pořádá společnost Microsoft.

Reklama

Tentokrát se série přednášek uskuteční 12. října od 18:30 v sídle společnosti Microsoft v Praze na Brumlovce. Všichni zájemci se mohou registrovat online na tomto odkaze, kde se také dozví veškeré podrobnosti k akci.

Zkušenosti a nejnovější trendy a informace z oblasti vývoje softwaru představí tři seniorní vývojoví inženýři, kteří prošli mnoha zajímavými pozicemi v několika významných technologických společnostech. Mezi nimi například Amit Paunikar s více než patnáctiletou profesní zkušeností ze Silicon Valley, kde pracoval pro mnoho startupových firem, ale také například pro Google či Yahoo!. V současné době je Amit členem týmu Skype v Praze, kde se věnuje vývoji produktu Skype pro web.

Zvláštní pozornost bude letos na Talking Tech věnována produktu Dynamics CRM, jehož velké vývojové centrum se právě buduje v Praze. To nabídne zhruba 200 nových pracovních pozic pro talentované vývojáře. Nová pracovní místa jsou již otevřena a obsazována budou postupně v průběhu několika dalších měsíců.

Rozsáhlá náborová kampaň, která momentálně patří k největším, jež Microsoft v regionu střední Evropy realizuje, má za cíl získat kvalifikované zaměstnance pro tým, který se stane součástí globální struktury vývojové divize Microsoft Dynamics CRM a bude spolupracovat s týmy v USA, Indii, Dánsku a Švýcarsku.

„Cílem iniciativy Talking Tech je prezentovat odborné veřejnosti poslední novinky z oblasti vývoje softwaru, šířit povědomí o nových trendech a předávat bohaté zkušenosti našim kolegům či jakýmkoliv vážným zájemcům o obor informačních technologií,“ říká Dominika Horňaková, Technical Recruiter ze společnosti Microsoft Česká republika.

Microsoft a Skype v Praze pořádají Talking Tech: setkání profesionálů z oboru informačních technologií
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Microsoft TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama