dnes-vysla-mafia-3-stahnete-si-nove-ovladace-pro-grafiky-radeon-a-geforce
Novinka Dnes vyšla Mafia 3. Stáhněte si nové ovladače pro grafiky Radeon a GeForce

Dnes vyšla Mafia 3. Stáhněte si nové ovladače pro grafiky Radeon a GeForce

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

7. 10. 2016 12:30 15

Oba přední výrobci desktopových grafických karet si přichystali novou aktualizaci ovladačů pro své grafiky, která by měla přinést zejména optimalizace pro řadu nových herních titulů. 

Reklama

V případě AMD se jedná o novou verzi Radeon Software Crimson Edition 16.10.1, které přináší optimalizace pro hry Gears of War 4 a Mafia III. Zároveň se dočkáme také podpory CrossFire pro pokračování akční pecky Shadow Warrior. Drivery také řeší konkrétní problémy předchozích verzí, jako je stuttering a pády v Deus Ex: Mankind Divided při využití některých CrossFire sestav, nebo třeba kolísání FPS u The Crew. Řešen je také bug Radeon WattMan, který bránil volbě některých nastavení grafiky. 

Dnes vyšla Mafia 3. Stáhněte si nové ovladače pro grafiky Radeon a GeForce
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Již tradičně si lze ovladače stáhnout buď přímo od výrobce, nebo pomocí následujících odkazů webu techPowerUp pro operační systémy:

Na straně Nvidie se jedná o ovladače GeForce 373.06 s certifikací WHQL, které přináší hlavně optimalizace pro již zmíněné tři tituly Gears of war 4, Mafia III a Shadow Warrior 2. Pro ně se samozřejmě dočkáme také SLI profilů a optimálních nastavení pro GeForce Experience. Ovladače si můžeme stáhnout pro jednotlivé grafické karty a operační systémy zde

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama