dalsi-hra-zdarma-od-ubisoftu-bude-beyond-good-and-evil
Novinka Další hra zdarma od Ubisoftu bude Beyond Good and Evil

Další hra zdarma od Ubisoftu bude Beyond Good and Evil

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2016 05:30 3

Francouzský herní vydavatel Ubisoft si letos připomíná 30. výročí existence a k takové oslavě samozřejmě patří i fanoušci a hráči, kterým se rozhodl rozdat sedm her zdarma.

Reklama

V uplynulých měsících jste si tak mohli zdarma stáhnout Prince of Persia: The Sands of Time, původní Splinter Cell, kreslenou skákačku Rayman Origins nebo open-world závodní hru The Crew. Už je ale pomalu čas na říjnovou nadílku.

Od 12. října, tedy od příští středy, bude ke stažení adventura Beyond Good & Evil. Jde o titul, ve kterém hrají hlavní roli průzkum prostředí, řešení hlavolamů, souboje, kradmá akce plná schovávání a občas nějaké to skákání.

Hlavní postavou Beyond Good & Evil je Jade, dvacetiletá sirota z planety Hillyan, která je pod útlakem mimozemské rasy DomZ. Neustálé útoky vetřelců jsou schopné odrážet jen jednotky vojenské organizace Alfa Sekce. Jakmile se Jade dozví, že na planetě není vše, jak se zdá, připojí se k organizaci IRIS, pro kterou začne pracovat jako špiónka a fotoreportérka…

Na aktivaci her, které Ubisoft rozdává, je zapotřebí mít účet na Uplay. Jakmile si titul jednou aktivujete, zůstane už navždy váš. Hry jsou ale k dispozici k samotné aktivaci jen po omezenou dobu 30 dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama