opraveny-samsung-galaxy-note-7-je-zpet-v-prodeji
Novinka Opravený Samsung Galaxy Note 7 je zpět v prodeji

Opravený Samsung Galaxy Note 7 je zpět v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 10. 2016 13:00 6

Na jihokorejském trhu je znovu dostupný chytrý telefon Samsung Galaxy Note 7. Jeho reputaci značně uškodily problémy s přehřívajícími se bateriemi, které v některých případech začaly dokonce hořet. Kvůli tomu byl výrobce nucen pozastavit prodej a zakoupené přístroje od zákazníků stáhnout.

Reklama

Opětovné spuštění prodeje na jihokorejském trhu je jakýmsi testem, který má odhalit, jak se smartpohonu povede. Pokud bude vše v pořádku, dostupnost Galaxy Note 7 se v následujících týdnech rozšíří do dalších zemí. Kdy přesně bude phablet dostupný například v ČR, však zástupci výrobce neprozradili.

Galaxy Note 7 se začal prodávat už na přelomu srpna a září. Prakticky okamžitě byl však prodej ukončen, protože sedmička měla vážné výrobní vady týkající se napevno zabudovaného akumulátoru. Baterie se přehřívaly a v několika desítkách případů dokonce začaly hořet. Skandál ohledně vadných baterií byl tak velký, že nikdo netušil, zda vůbec bude prodej modelu Note 7 ještě někdy obnoven. Nakonec se s tímto smartphonem v obchodech ale přeci jenom setkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama