outdoorova-kamerka-rollei-actioncam-430-v-prodeji-jaka-je-cena
Novinka Outdoorová kamerka Rollei Actioncam 430 v prodeji. Jaká je cena?

Outdoorová kamerka Rollei Actioncam 430 v prodeji. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 10. 2016 12:45

Rollei uvádí na náš trh novou outdoorovou akční kameru Actioncam 430. Ta je určena pro uživatele, kteří chtějí vysokou kvalitu za rozumnou cenu a možnost nahrávání až ve 4k rozlišení.

Reklama

Actioncam 430 je vybavena 12Mpx CMOS sensorem od společnosti Sony, díky kterému umožňuje natáčet video v rozlišení 4K se snímkovací frekvencí 30 fps, rozlišení 2K pak umožňuje pořízení záznamu s 60 fps a ve Full HD si může uživatel vybrat z nastavení 30, 60 a 120 fps. Při HD rozlišení je možné dokonce nastavit snímkovací frekvenci na 200 fps, což umožňuje následnou práci s videem v podobě zpomalených záběrů.

Širokoúhlý objektiv se záběrem 170° zajistí, že na videu bude zachycena opravdu celá scéna a nebude nic chybět. Kromě nahrávání videí umožňuje kamera také pořizovat fotografie, nabízí režim sekvenčního focení, oblíbenou funkci timelapse a také automatickou spoušť. Veškeré intervaly je možné měnit v nastavení kamery a přizpůsobit požadavkům uživatele. Ovládání kamery je velice jednoduché a provádí se pomocí trojice tlačítek. Spoušť je možné ovládat dálkovým ovládáním v podobě náramku s dosahem až deset metrů, nebo pomocí tabletu či chytrého telefonu prostřednictvím WiFi připojení. Pro ovládání přes WiFi je zapotřebí aplikace, která je volně ke stažení pro Android či iOS.

Dále je Actioncam 430 vybavena dvěma displeji. Standardně jako všechny kamery Rollei má hlavní dvoupalcový TFT displej a druhý monochromatický displej na přední straně, který zobrazuje režim, stav baterie a čas/počet snímků. Balení kamery je standardně také vybaveno podvodním pouzdrem do hloubky až 40 metrů a technologií SafetyPad, zabraňující úrazu krční páteře při kolizi. Menu kamery je kompletně v Českém a Slovenském jazyce.

Doporučená koncová cena kamery Rollei Actioncam 430 činí 6 790 Kč s DPH. Na produkt se vztahuje dvouletá záruka výrobce.

Outdoorová kamerka Rollei Actioncam 430 v prodeji. Jaká je cena?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Rollei

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama