cooler-master-predstavuje-modularni-microatx-pocitacovou-skrin-mastercase-pro-3
Novinka Cooler Master představuje modulární microATX počítačovou skříň MasterCase Pro 3

Cooler Master představuje modulární microATX počítačovou skříň MasterCase Pro 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 10. 2016 12:00

Společnost Cooler Master uvádí na trh modulární počítačovou skříň MasterCase Pro 3. Ta nabízí stejné možnosti vlastního sestavení jako MasterCase 5, ale je určena uživatelům základních desek formátu microATX.

Reklama

„Na základě našeho komunitního průzkumu jsme zjistili zvyšující se popularitu základních desek formátu microATX, a proto jsme se rozhodli pro obohacení portfolia počítačových skříní o MasterCase Pro 3,“ říká vedoucí marketingu pro PC skříně ve firmě Cooler Master, a dodává: „Model Pro 3, spadající do řady MasterCase, je plně modulární a díky systému FreeForm se přizpůsobí specifickým požadavkům uživatele. Navzdory tomu, že se jedná o mini-tower, si poradí i s komponenty větších standardních velikostí – větším zdrojem, vyšším chlazení procesoru a delší grafickou kartou.“

Ačkoli je MasterCase Pro 3 microATX počítačovou skříní, nabízídostatečně velkým prostorem pro komponenty standardní velikosti. Do skříně se vejdou dvě grafické karty, 280mm chladič pro vodní chlazení, pět ventilátorů a až osm pevných disků.

Cooler Master se dlouhodobě zaměřuje na přizpůsobitelnost svých skříní pro uživatele sestavující si PC sami a výsledkem je nový FreeForm Modular System, který by měl poskytnout maximální volnost různými nastavitelnými, vyměnitelnými a odnímatelnými částmi, jako jsou panely, prachové kryty a sloty na pevné disky. MasterCase Pro 3 navíc nabízí odnímatelný oddělující panel, odnímatelný přední rámeček pro ventilátory a „Sliding Clip & Click Panel“ k upevnění dalších HDD slotů nebo vlastního chladicího systému.

Všechny dostupné i budoucí modely z řady MasterCase jsou kompatibilní se speciálními add-ony. Uživatelé si mohou svoji skříň vylepšit například celoprůhledným bočním panelem, horními a předními prachovými kryty, univerzálními držáky na grafické karty a dalším příslušenstvím.

Cooler Master MasterCase Pro 3 je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 2 630 Kč v České republice a 96 eur na Slovensku.

Cooler Master představuje modulární microATX počítačovou skříň MasterCase Pro 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Cooler Master TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama