temer-60-procent-samsungu-galaxy-note-7-v-evrope-je-jiz-vymenenych-za-nove
Novinka Témeř 60 procent Samsungů Galaxy Note 7 v Evropě je již vyměněných za nové

Témeř 60 procent Samsungů Galaxy Note 7 v Evropě je již vyměněných za nové

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2016 09:00

Společnost Samsung potvrdila, že od 19. září bylo za nové vyměněno již 57 procent smartphonů Galaxy Note 7 užívaných v Evropě. 90 % zákazníků si přitom vyměnilo svůj přístroj za nový a pouhá 3 procenta zvolila jiný typ telefonu. Výměnný program je stále v běhu a výrobce nadále apeluje na stávající majitele phabletu, aby svá zařízení vypnuli a vyměnili za nová.

Reklama

Na základě aktuálních čísel Samsung předpokládá, že výměnný program bude zcela dokončen již v první polovině října. Firma také oznámila nové datum zahájení prodeje Note 7. V Evropě se smartphony začnou prodávat 28. října, podmínkou je však úplné dokončení výměnného programu.

David Lowes, marketingový ředitel společnosti Samsung situaci okomentoval následovně: „Jsme velmi rádi, že naše poselství o bezpečnosti na prvním místě se k majitelům Galaxy Note 7 doneslo tak rychle a že si svá zařízení ochotně a bez prodlevy vyměňují za nová. Na zajištění dodávek nových zařízení pro Evropu jsme vyvinuli značné úsilí. Majitelé nových zařízení se již nemusí obávat žádných komplikací. Chceme poděkovat našim zákazníkům za trpělivost a loajalitu k Samsungu i k samotnému Galaxy Note 7. Zbývající zákazníky, kteří si ještě svá zařízení nevyměnili, chceme požádat, aby tak učinili a aby si nejlépe ještě dnes zajistili úplně nový Note 7 na naší infolince.“

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama