nove-konfigurace-firemniho-notebooku-toshiba-satellite-r50-c-v-prodeji
Novinka Nové konfigurace firemního notebooku Toshiba Satellite R50-C v prodeji

Nové konfigurace firemního notebooku Toshiba Satellite R50-C v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2016 06:00

Na tuzemský trh zamířily nové konfigurace notebooků Satellite R50-C. Určeny jsou zejména pro firemní zákazníky, jimž nabízejí bytelnou konstrukci, matný patnáctipalcový displej s antireflexní úpravou a dostatek portů v plné velikosti pro připojení jakéhokoli zařízení.

Reklama

Nové konfigurace Satellite Pro R50-C-121 a Satellite Pro R50-C-10W jsou poháněny procesory Celeron 3215U s integrovanou grafikou Intel HD Graphics, respektive Core i3 5005U s GPU HD Graphics 5500, obě varianty počítače podporují 4 GB operační paměti. Pro data je připraven pevný disk s kapacitou 500 GB a k dispozici je také optická mechanika.

Bezdrátovou komunikaci s okolím zprostředkovává WiFi/Bluetooth, pro rychlé a bezpečné propojení s firemní sítí je vestavěn také konektor RJ-45 a spojení s periferiemi zajišťují čtyři porty USB, z nichž dva jsou standardu USB 3.0. Propojení s jakýmkoli prezentačním displejem bez potřeby speciálních adaptérů zajišťuje dvojice konektorů RGB a HDMI v plných velikostech. Pro zabezpečení důvěrných dat proti zneužití pak jsou notebooky vybaveny čipem TPM.

Vzhledem k předpokladům firemního využití je na nových modelech předinstalován 64bitový operační systém Windows 7 Pro a přiloženy jsou DVD disky s Windows 10 Pro. Na baterie vydrží obě konfigurace pracovat až 8 hodin.

Nové konfigurace firemního notebooku Toshiba Satellite R50-C v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Toshiba

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama