lenovo-pracuje-na-nastupci-konvertibilniho-zarizeni-miix-700-s-cpu-kaby-lake
Novinka Lenovo pracuje na nástupci konvertibilního zařízení Miix 700 s CPU Kaby Lake

Lenovo pracuje na nástupci konvertibilního zařízení Miix 700 s CPU Kaby Lake

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 9. 2016 13:45

Při svém uvedení byl model Miix 700 prvním pokusem Lenova o vytvoření konkurenta pro zařízení Surface Pro od Microsoft. Pokus to byl celkem úspěšný a Lenovo se proto nyní rozhodlo, že vydá jeho nástupce.

Reklama

Nový model, který by měl nést označení Miix 710 by měl přijít na trh skutečně brzy. Výrazně by se přitom od původního modelu neměl lišit. Samozřejmě ale přinese novou hardwarovou výbavu. Dočkáme se podobně jako u předchozího modelu oddělatelné klávesnice, výklopnéh stojanu, velice tenkého profilu a hmotnosti pouhých 0,75 kg. Hybrid mezi tabletem a notebookem budeme moci využívat také v celé řadě poloh. 

Lenovo pracuje na nástupci konvertibilního zařízení Miix 700 s CPU Kaby Lake
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Lenovo v něm samozřejmě nahradí stávající modely procesorů Skylake za nejnovější procesory Intel 7. generace Kaby Lake. Na výběr budeme mít konkrétně ze třech možností. Nejslabší varianta bude vybavená CPU Core m3-7Y30 – dvoujádrem s frekvencí až 2,6 GHz s TDP pouhých 4,5 wattu. Pro náročnější bude připravena verze osazená procesorem Core i5-7Y54 se dvěma jádry a taktem až 3,2 GHz a stejným TDP. 

Nejvýkonnější konfigurace pak bude dodávaná s procesorem Core i7-7Y75 nabízejícím dvě jádra, takt až 3,6 GHz a TDP 4,5 wattu. Největší změny se ale odehrají v oblasti disků. V novém Miix 710 totiž budou SSD s rozhraním SATA III nahrazeny rychlejšími PCIe SSD. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama