k-prilezitosti-vydani-forza-horizon-3-vydava-nvidia-i-amd-nove-ovladace-grafickych-karet
Novinka K příležitosti vydání Forza Horizon 3 vydává Nvidia i AMD nové ovladače grafických karet

K příležitosti vydání Forza Horizon 3 vydává Nvidia i AMD nové ovladače grafických karet

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 9. 2016 14:00 10

Oba hlavní výrobci grafických karet se nyní rozhodli vydat nové ovladače pro své grafické karty, které v obou případech přináší zejména optimalizace pro nový titul Forza Horizon 3. 

Reklama

V případě firmy AMD se jedná o novou verzi ovladačů Radeon Software Crimson Edition s číslovkou 16.9.2 (Beta), která přichází hlavně s prvotními optimalizacemi výkonu grafických karet Radeon pro zmíněnou závodní hru. Ovladač oproti starším verzím postrádá aplikaci Raptr, která je ekvivalentem k GeForce Experience od Nvidie, čímž se jeho velikost snížila na zhruba 35 MB.

K příležitosti vydání Forza Horizon 3 vydává Nvidia i AMD nové ovladače grafických karet
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě optimalizací přináší i opravy některých chyb, jako je třeba blikání obrazu u některých monitorů při využití Eyefinity a spouštění a vypínání aplikací s DirectX 12, nebo třeba přerušování zobrazení kurzoru myši, které zaznamenali vlastníci některých grafik řady Radeon RX 400. Drivery jsou dostupné na stránkách výrobce, nebo pod těmito odkazy:

Nvidia na druhé straně přichází s aktualizací GeForce 372.90 WHQL, která s sebou nese optimalizace výkonu grafik GeForce GTX pro novou Forzu a správná nastavení tohoto titulu pro prostředí GeForce Exprerience. Drivery zároveň zahrnují také nástroj GeForce Experience 3.0. Ovladače si můžeme stáhnout opět ze stránek výrobce, nebo z následujících odkazů:

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama