futuristicka-strilecka-hybrid-wars-se-objevi-na-konci-zari
Novinka Futuristická střílečka Hybrid Wars se objeví na konci září

Futuristická střílečka Hybrid Wars se objeví na konci září

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 9. 2016 01:00

WG Labs vydávají svoji nejnovější hru Hybrid Wars již 29. září a zvou všechny k příjemnému osvěžení „devadesátkové“ nostalgie. Titul přichází s klasickým izometrickým pohledem, nabídne otevřené mapy, a spoustu zábavy. V osmi obrovských lokacích, se třemi rozmanitými žoldáky na vaší straně a více než 150 úkoly k dokončení, nabídnou Hybrid Wars svět nedaleké budoucnosti, v němž přežijí jen ti nejrychlejší s nejlepšími zbraněmi.

Reklama

Novinka se objeví ve Standard a Deluxe edicích a vykročit do světa můžete v botách hned tří původních postav. Alex Carter je k dispozici ve standardní verzi, za Ivana si pak zahrají uživatelé účtů WGN v obou verzích hry. Jason Wood je pak určený pro majitele deluxe vydání.

Alex Carter je vysoce uznávaným vojenským specialistou, který je vybavený unikátním med dronem, s nímž dokáže zachraňovat životy vojáků v poli. Ivan je bývalým žoldákem a navíc mistrem mechů. K dispozici má speciální sondu, která dokáže obnovovat silové pole a podpořit tak vojáky silnou technologií. Jason Woods je kyberneticky upraveným super vojákem, který se může opřít o pomoc drona. Ten může sbírat zdroje na bitevním poli a současně přepravovat náklad během boje. Každý z hrdinů nabízí nespočetné množství způsobů, jak obsadit základny. Navíc jsou schopni využívat desítek vylepšení a používat naprosto fascinující zbraně, s nimiž dokáží otočit bitvy ve váš prospěch.

Peklo mechů a robotů půjde rozpoutat v single a multiplayeru. Vedle hry pro jednoho hráče však hra nabídne i naprosto coop režim, v němž se vedle sebe postaví hned čtyři hráči a to kdykoliv na jakékoliv mapě. Další módy budou velmi brzy následovat a budou samozřejmě zdarma.

Hybrid Wars budou dostupné ve Standardní edici a Deluxe edici a to za 17,99 dolaru, respektive za 19,99 dolaru. Těšit se mohou majitelé počítačů s Windows, OS X a Linuxem. Hra bude ke koupi na Steamu a GoGu.

Futuristická střílečka Hybrid Wars se objeví na konci září
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama