nova-herni-mys-steelseries-rival-500-pro-mmo-moba-hry
Novinka Nová herní myš SteelSeries Rival 500 pro MMO/MOBA hry

Nová herní myš SteelSeries Rival 500 pro MMO/MOBA hry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 9. 2016 01:00 1

SteelSeries uvádí na trh herní myš Rival 500. Dle výrobce je navržena s důrazem na přesnost v MMO/MOBA herních titulech, takže nabízí tlačítka umístěná okolo palce včetně spínačů, které se aktivují pohybem prstu směrem dolů.

Reklama

SteelSeries Rival 500 přepracovává tradiční rozložení tlačítek umístěných v mřížce a začleňuje je do míst přirozenějšího pohybu ruky, resp. palce. Tento nový layout programovatelných bočních kláves by měl přinést vyšší jistotu a přesnost při jejich lokalizaci. Jednoduchost mají umocňovat také nové spínače umístěné na spodní hraně, které se aktivují prostým pohybem palce „švihnutím“ dolů. Tyto „flick-down“ tlačítka lze zamknout přepínačem na spodu myši, který způsobí jejich znehybnění.

Myš disponuje i speciální vestavěnou technologií hmatové zpětné vazby. Jejím prostřednictvím si mohou hráči libovolně přizpůsobit nastavení a ve hře „cítit“ a rychle reagovat na jemné impulsy upozorňující na prázdný zásobník, nízkou hodnotu zdraví nebo jakékoli jiné důležité situace.

Rival 500 je vybavena senzorem PixArt 3360 s citlivostí až 16 000 dpi. Rozlišení lze snadno nastavit prostřednictvím dodávaného softwaru SteelSeries Engine. Dostupné je také programování vlastních funkcí na jednotlivé klávesy, světelné efekty a již zmíněná intenzita a typ vibrací hmatové zpětné vazby. Díky vyztuženým tlačítkům rovnoměrně rozdělujícím sílu každého kliknutí nabízí Rival 500 životnost 30 milionů kliknutí.

Herní myš SteelSeries Rival 500 je dostupná na trhu za doporučenou koncovou cenu 89,99 euro s DPH (v přepočtu 2 400 Kč).

Nová herní myš SteelSeries Rival 500 pro MMO/MOBA hry
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama