apple-vyprodal-pocatecni-zasoby-telefonu-iphone-7-plus
Apple Novinka Apple vyprodal počáteční zásoby telefonů iPhone 7 Plus

Apple vyprodal počáteční zásoby telefonů iPhone 7 Plus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 9. 2016 12:00 27

V pátek se začaly prodávat nové telefony a podle agentury Reuters firma Apple již vyprodala všechny barevné varianty modelu iPhone 7 Plus i menšího iPhonu 7 v nově nabízené uhlově černé variantě.

Reklama

Apple nové telefony iPhone 7 a iPhone 7 Plus představil minulý týden na mediální prezentaci v San Francisku. Obě novinky sice vypadají podobně jako předchůdci, vylepšení přináší ale hned několik. Smartphony přišly o sluchátkový konektor, dostaly stereofonní reproduktory a tlačítko „home“ citlivé na sílu stlačení, mají voděodolnou a prachu vzdornou konstrukci (podpora normy IP67) a jejich výkon se stará procesor Apple A10, který je dvakrát výkonnější než loňský čip A9.

iPhone 7 má jeden 12Mpx fotoaparát s optickou stabilizací, větší verze má fotoaparáty s dvěma čočkami. Každý z dvojice snímačů má jinou ohniskovou vzdálenost (27 a 56 mm), čímž Apple simuluje dvojnásobný optický zoom. Čelní foťák u nové generace jablečných mobilů má rozlišení 7 megapixelů.

Předobjednávat iPhone 7 a 7 Plus je možné i v České republice. V tuzemských obchodech však samotný prodej započne až v pátek 23. září. Ceny menšího modelu začínají na 21 190 Kč, v případě většího provedení na 24 990 Kč.

Zdroj: BGR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama