a-data-i-memory-ai920-flash-disk-s-lightning-konektorem-i-usb
Novinka A-Data i-Memory AI920: Flash disk s Lightning konektorem i USB

A-Data i-Memory AI920: Flash disk s Lightning konektorem i USB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2016 08:30

Flash disk i-Memory AI920 nabízí dva konektory: Lightning a USB 3.1, díky čemuž je použitelný a kompatibilní s řadou zařízení. Lightning konektor je navíc prodloužený, takže umožňuje snadné připojení i těch iOS zařízení, která jsou chráněna tlustým obalem. Přenosová rychlost dosahuje až 150 MB/s při použití konektoru USB 3.1 a až 30 MB/s při použití konektoru Lightning, uvádí výrobce. 

Reklama

Díky aplikaci i-Memory AI920 je možný přenos jednotlivých souborů větších než 4 GB, takže uživatelé mohou snadno přesouvat například 4K videa. K tomu podporuje flash-disk všechny hlavní fotografické, zvukové a dokumentové formáty, přímé nahrávání 4K videa přímo do AI920 a také iOS Live Photos.

Uživatelé mohou také využívat funkci zálohování na jeden dotyk. Stačí jednoduše označit příslušný obsah, kliknout na ikonu, a tím se veškerá data začnou okamžitě zálohovat do AI920. Pro příjemnější sledování filmů a televize podporuje disk titulky.

Novinka A-Data se vyznačuje voděodolným kovovým designem s tloušťkou pouze 6,9 milimetru a hmotností 3,6 gramu. Na tuzemském trhu je dostupná ve zlatém a růžově zlatém barevném provedení v kapacitách 32 GB, 64 GB a 128 GB. Ke každému modelu je zdarma dodáváno poutko.

A-Data i-Memory AI920: Flash disk s Lightning konektorem i USB
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: A-Data

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama