serie-assassin-s-creed-uz-prodala-pres-100-milionu-kopii
Novinka Série Assassin's Creed už prodala přes 100 milionů kopií

Série Assassin's Creed už prodala přes 100 milionů kopií

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 9. 2016 13:00 6

Společnost Ubisoft na svém blogu uvedla, že devět let po uvedení první hry (2007) prodala přes 100 milionů kopií her v sérii Assassin's Creed.

Reklama

Senior producent Martin Schelling k tomuto milníku uvedl: „Vytváření Assassin's Creed hry není jednoduché. Vyžaduje kreativitu a tvrdou práci mnoha lidí napříč Ubisoft studii po celém světě.“

Ředitel značky Assassin's Creed Etienne Allonier k tomu dodal, že přes 100 milionů prodaných kopií je pro sérii „obrovský milník“ a máme se prý těšit na „ještě lepší hry“.

Série Assassin's Creed už prodala přes 100 milionů kopií
i Zdroj: PCTuning.cz

Assassin's Creed se milníkem 100 milionů prodaných kopií zařadil mezi takové značky jako je Grand Theft Auto, Mario, Final Fantasy, FIFA, Need for Speed, Pokemon nebo Lego.

V dubnu roku 2014 činily tržby série 73 milionů, jak se číslo změnilo k dnešnímu dni však Ubisoft neuvedl.

Ačkoliv se tento rok nedočkáme žádné nové Assassin's Creed hry, přesto dojde k jednomu zajímavému vydání – na konzole Xbox One a PlayStation 4 totiž dorazí The Ezio Collection. Tato kolekce bude obsahovat Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood a Assassin's Creed Revelaton, všechny tři díly s vylepšenou grafikou.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama