rada-notebooku-zenbook-ux360-flip-ziska-tri-nove-modely-s-cpu-kaby-lake
Novinka Řada notebooků ZenBook UX360 Flip získá tři nové modely s CPU Kaby Lake

Řada notebooků ZenBook UX360 Flip získá tři nové modely s CPU Kaby Lake

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 9. 2016 10:00

Asus nyní hodlá osvěžit svoji řadu konvertibilních notebooků ZenBook UX 360 Flip třemi modely, které získají nové procesory.

Reklama

Současná řada 13,3palcových notebooků, které lze díky otočnému kloubu transformovat také do podoby tabletu, byla vydána již loni a nabídla procesory 6. generace Intel Skylake. Nyní se tchajwanská společnost rozhodla přijít s aktualizovanými verzemi, které přinesou především nové procesory Intel ze 7. generace Kaby Lake.

Řada notebooků ZenBook UX360 Flip získá tři nové modely s CPU Kaby Lake
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Konkrétně se dočkáme tří různých konfigurací s odlišným modelovým označením. Tou nejzákladnější bude UX360CA, do níž Asus umístil úsporný procesor Intel m3-7Y30 se dvěma jádry, TDP pouze 4,5 wattu a maximální frekvencí 2,6 GHz. O poznání výkonnější pak bude provedení UX360UAK osazené CPU Core i5-7200U se dvěma jádry a taktem až 3,1 GHz. Jako nejvyšší model bude vystupovat UX360UAK s procesorem Core i7-7500U, jenž nabídne dvě jádry a pracovní frekvenci až 3,5 GHz.

Oba dva výkonnější procesory už mají TDP dimenzované okolo 15 W. O cenách nových modelů a dalších novinkách ve specifikacích zatím podrobnosti neznáme. Jisté je pouze to, že oproti řadě s procesory Skylake se dočkáme lepší energetické účinnosti, nižších pracovních teplot a vyšší výdrže na baterii.

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama