vocabulary-miner-ucte-se-slovicka-jednoduse-a-systematicky
Novinka Vocabulary Miner: Učte se slovíčka jednoduše a systematicky

Vocabulary Miner: Učte se slovíčka jednoduše a systematicky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2016 12:00 1

Vývojářské studio SKOUMAL představilo jednoduchý nástroj pro rozšiřování slovní zásoby. Aplikaci Vocabulary Miner můžete používat na iOS i Androidu pro zdokonalování se v libovolném cizím jazyce. Princip učení je podobný ručně psaným papírovým kartičkám, ale aplikace navíc již naučená slovíčka po čase připomene, abyste si je mohli znovu osvěžit.

Reklama

Aplikace Vocabulary Miner se zaměřuje pouze na oblast rozvíjení slovní zásoby a tu řeší nejjednodušším možným způsobem. „Hledal jsem aplikaci pro osvojení slovíček, na která narazím při čtení anglické literatury. Na trhu jsem ale nenašel nic vizuálně pěkného a zároveň jednoduchého na použití,“ uvedl Vláďa Skoumal, CEO společnosti. Slovíčka jdou proto do aplikace snadno přidávat a učení probíhá zábavným způsobem - taháním kartiček na tři kopičky, čímž se určí priorita pro další učení.

Slovíčka jsou organizována do balíčků, ze kterých si uživatel může při učení vybírat. Tento systém vyhoví přípravě na test i na obchodní jednání, kdy je třeba doplnit si slovní zásobu z určitého oboru. „V další verzi chceme aplikaci doplnit o obchod, kde si uživatelé budou moci stáhnout balíčky vytvořené jinými uživateli,“ odhaluje plány do budoucna Tadeáš Sosín, autor nápadu a programátor android aplikace.

Aplikace je vhodná i pro ty, jenž se vzdělávají ve více jazycích zároveň. Balíčky si totiž můžete vytvořit pro více různých jazyků a mezi jazyky se pak přepínat. Máte k dispozici i funkce zálohování na servery Vocabulary Miner a synchronizování kartiček mezi různými zařízeními. Při ztrátě telefonu nebo při používání telefonu a tabletu zároveň tak budete mít slovíčka stále při sobě a bezpečně uložená.

Hlavní funkce:

podpora více jazyků

vložení vlastních slovíček

chytré nabízení slovíček k procvičení podle stupně jejich znalosti

přehrání výslovnosti

synchronizace slovíček mezi zařízeními

záloha slovíček na serveru

funguje i offline

optimalizováno pro mobilní telefony s Androidem, nebo iOS

funguje i na tabletech s Androidem, nebo iOS.

Cena a dostupnost:

Zdarma na App Store a Google Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama