hry-si-nyni-muzete-predobjednat-i-z-windows-storu
Novinka Hry si nyní můžete předobjednat i z Windows Storu

Hry si nyní můžete předobjednat i z Windows Storu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 9. 2016 15:00 3

Společnost Microsoft se rozhodla rozšířit funkce Windows Storu o možnost předobjednat si hry pro Windows 10 a to včetně her v programu Xbox Play Anywhere.

Reklama

Předobjednávka ve Windows Storu se aktuálně týká hned několika her. Patří mezi ně i tituly Xbox Play Anywhere a to včetně očekávaných ReCore, Gears of War 4 a Forza Horizon 3.

Hry si nyní můžete předobjednat i z Windows Storu
i Zdroj: PCTuning.cz

Xbox Play Anywhere byl představený na letošní E3. Jedná se o program, v jehož rámci hráči budou moci hrát zakoupené hry na Xbox One i PC. Nákup jedné (digitální) kopie jim umožní získat druhou kopii zdarma.

Hry v programu Xbox Play Anywhere navíc budou sdílet uložené pozice. To znamená, že budeme moci začít hrát na jednom zařízení a pak pokračovat na druhém zařízení bez jakéhokoliv přerušení nebo nepříjemného procházení jednou projitých lokací.

Mezi oběma herními platformami se potom budou sdílet také achievementy, všechny add-ony atd.

Do programu je zahrnuta velká spousta her včetně zmiňovaného ReCore, Gears of War 4 a Forza Horizon 3. Dále se to týká her Sea of Thieves, Halo War 2 a Scalebound. Do programu jsou navíc zahrnuty i hry, které nevydává Microsoft – jmenovitě We Happy Few nebo Cuphead. 

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama