spolecnost-wargaming-chysta-oslavu-na-pocest-stoleteho-vyroci-tanku
Novinka Společnost Wargaming chystá oslavu na počest stoletého výročí tanků

Společnost Wargaming chystá oslavu na počest stoletého výročí tanků

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2016 13:00 2

Mark I byl britský tank první světové války a vůbec prvním bojově nasazeným tankem v historii válek. Na bojišti se poprvé objevil 15. září roku 1916. Blížící se stoleté jubileum herní studio Wargaming oslaví akcí na londýnském Trafalgar Square i novým herním obsahem.

Reklama

Hlavní oslavy stoletého výročí tanků se uskuteční 15. září v Londýně v partnerství s Tankovým muzeem v Bovingtonu. V průběhu této akce se na Trafalgarském náměstí objeví replika tanku Mark IV, který vznikl pro potřeby natáčení filmu War Horse Stevena Spielberga. Účastníci akce však uvidí i tank Mark I, který přivede k životu rozšířená realita.

World of Tanks na PC se k oslavám připojí herním eventem, který dostal název Konvoj. Hráči budou řídit zcela nový typ vozidla, obrněný čtyřkolový Lanchester vyzbrojený rychlopalnými kulomety. Hráči budou rozděleni do dvou týmů po sedmi. Jeden tým bude chránit Mark I, který se pohybuje po bojišti první světové války. Druhý tým se jej bude pomocí výbušnin snažit zastavit.

Zákopový mód pro World of Tanks na konzolích se objeví 14. září a přinese časově omezený mód obsahující nejen Mark I, ale také exkluzivní konzolovou mapu Thiepval Ridge s 1,2 km čtverečních zalesněným prostorem.

V neposlední řadě proběhnou in-game oslavy také ve hře World of Tanks Blitz. Po dobu jednoho týdne, počínaje 19. zářím, budete mít možnost ovládat modifikovaný tank Mark I v lítých bitvách 7 na 7 hráčů. Pokud během této doby zažijete alespoň deset bitev, medaile je vaše.

V rámci stoletého výročí a oslav připravili vývojáři společně s Tankovým muzeem ještě video, které umožní virtuální prohlídku tanku Mark I a také speciální mobilní aplikaci Tank 100, která je dostupná pro iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama