bioware-brzy-predstavi-zcela-novou-videoherni-znacku
Novinka BioWare brzy představí zcela novou videoherní značku

BioWare brzy představí zcela novou videoherní značku

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 9. 2016 14:15

Renomované vývojářské studio BioWare, které má na svědomí takové herní pecky jako Mass Effect, Dragon Age nebo Baldur’s Gate, prý brzy začne budovat značku pro svou novou videoherní sérii. V rozhovoru o důležitosti budování nové značky pro magazín GI.biz to uvedl Patrick Soderlund, ředitel EA Studios.

Reklama

„BioWare pracuje na nové IP. Začneme o ní mluvit v nepříliš vzdálené budoucnosti.“ vysvětloval v rozhovoru. A k tomu dodal: „Máme i další týmy, které na nové značce také pracují.“

I dále v rozhovoru bylo několikrát vzpomenuto, že vedle známých značek jako je Battlefield nebo FIFA společnost investuje do nových věcí.

BioWare brzy představí zcela novou videoherní značku
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle Soderlunda se videoherní průmysl v posledních letech stává stále čitelnějším, což mimo jiné znamená, že společnosti dokážou lépe předpovídat, co bude fungovat a co nikoliv.

Ve snaze o porozumění hráčům EA pro studio DICE nedávno otevřela centrum, v němž si spotřebitelé mohou hry osahat. EA to umožní vysledovat, co lidi opravdu zajímá a co naopak moc nemusí.

S novou IP společnost EA hráče škádlila už během letošního E3, ale během konference ji nepředstavila. První narážka na novou IP má ovšem na svědomí Alistair McNally, umělecký ředitel a hlavní designer BioWare, který v březnu během Game Developers Conference řekl, že jejich nová IP vypadá skvěle a přitom měl na sobě tričko s jejím znakem. Toho si však nikdo nevšiml.

O jakou herní sérii se bude jednat, nelze zatím podle ničeho odvozovat. Vzhledem k historii společnosti lze odvozovat pouze to, že by se mohlo jednat o akční RPG v otevřeném světě.

Vedle BioWare pracuje na nové IP také EA Motive Studios. Mělo by se jednat o „velkou“ akční hru v duchu Assassin’s Creed.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama